вівторок, 19 листопада 2019 р.

Майдан: сторінками художніх творів





Українська історія сповнена трагічних сторінок боротьби і звитяги, подвигу і гідності… На її скрижалях записані видатні імена подвижників і героїв… У ХХІ столітті, третьому тисячолітті Україна знову стоїть на межі між цивілізованою Європою і хаосом, який несе з собою Росія через жорстоку і підлу війну та підбурення сепаратистських настроїв на наших східних землях. Нові імена викарбовуються, золотими літерами вписуються у сувій новітнього українського літопису… Те, що відбувається зараз в Україні, звичайно, не могло не спричинити і своєрідного літературного відгуку.
Революція гідності та свободи - це подія, яка назавжди змінили історію українського сьогодення. Криваві протести народу задля кращої долі, які назвали Євромайданом, назавжди залишили слід в історії. Осторонь цих подій не залишилися й українські письменники та журналісти.
Художнє відображення боротьби за національну гідність у творах письменників – все це пропонується користувачам бібліотеки на книжковій виставці художніх творів «Майдан: сторінками художніх творів». Вашій увазі представлені книги з фондів бібліотеки, які допоможуть розкрити феномен Євромайдана.

Немає коментарів:

Дописати коментар