пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Наш прапор - це воля, слава і сила!

 


     Наш прапор – це воля, слава і сила

У День Державного Прапора України, який Україна відзначає  23 серпня, на площі селища  відбулася година  державності «Наш прапор- це воля, слава і сила!»    за участю  керівництва громади, духовенства, працівників установ і організацій селища, жителів громади.

Цього року День прапора ми відзначаємо 20-й раз.

День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, героїчний і трагічний шлях.

Світлу пам’ять Героїв, полеглих під час  виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, невинних дітей, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України вшанували хвилиною мовчання.

Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, що наповнює серця гордістю за рідну країну, натхненням і бажанням жити і боротись за її благо.

Почесне право підняти Державний Прапор України надали військовослужбовцям Третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

До пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» присутні  поклали квіти .







Немає коментарів:

Дописати коментар