понеділок, 27 лютого 2023 р.

Стежина життя Валентини Штинько

 

                     «СТЕЖИНА ЖИТТЯ ВАЛЕНТИНИ ШТИНЬКО»

 

23 лютого волинська письменниця, поетеса, заслужений  журналіст України, Валентина Штинько (Хмельовська), відзначилає свій ювілей - 70-річчя від дня народження.

З роси і води вам. Нових творчих злетів!

Поезія – то крик душі, її спів і її сльози. Не всім дано збагнути душу поета, а от торкнутись поезії може кожен. Варто лише розгорнути збірки, вчитатися у її сторінки, звірити себе і свої почуття з поезією.

 

Її перша поетична збірка «Тінь сльози» (1992р) стала перепусткою до Національної спілки письменників України.

 

Ще не відщеміла і не відкрила до кінця свою вічну жіночу таїну "Тінь сльози"', як з'явилася "Терновая хустка" (1999р.), з такими ж вічними кольорами любові і печалі, радощів і смутку, пристрасті і ілюзій , і знову настроює душі на поетичне звучання…

 

До ювілею поетеси   в книгозбірні була проведена година поезії : «Слова тернові, слова любові». Кожен мав можливість прочитати вірші поетеси, познайомитися із творчою біографією ювілярки. Своїми спогадами про особисте знайомство з Валентиною Штинько поділилася Гончар Лариса.

   Тепла атмосфера, яка панувала під час заходу, сприяла піднесеному настрою у присутніх, перетворила звичайний день у справжнє свято поезії.  



Немає коментарів:

Дописати коментар