четвер, 20 квітня 2023 р.

Ми українці: честь і слава незламним!

 

                Ми українці: честь і слава незламним!

Ця війна змінила багатьох, ця війна змінила Україну, а ще більше згуртувала українців. Нас не зламали обстріли ,ракети, відключення світла, біль і розчарування.

Сила духу українського народу вражає. Ми ті, хто ми є з нашим нескореним родом, ми – НЕЗЛАМНІ!



Кожен має свій трудовий фронт. Працюємо там, де ми є, робимо внесок у нашу перемогу. У нас усіх тепер одне прагнення – підтримати українську армію, хто як може.

Сьогодні так співпало, що 20 квітня – День вдячності волонтерам. У стінах книгозбірні зібралися особливі люди- волонтери, хто своєю працею вносить маленьку часточку в нашу велику  перемогу.

 




Публічна бібліотека сьогодні - це не тільки інформаційний центр, комунікативний майданчик громади, а з початком російської збройної агресії проти України ще й волонтерський хаб.

Ми не лише не припинили свою діяльність як книгозбірня, а й згуртувалися для надання волонтерської допомоги.



З  ініціативи Рубан Надії Миколаївни, голови ГО «Спілки матерів військовослужбовців Іваничівщини»  у стінах книгозбірні почали  збирати продукти харчування,  медикаменти, ліки та теплі речі для наших захисників. Саме на передодні Великодніх свят розпочалася волонтерська робота по збору «Великодній кошик для солдата». До цієї акції приєдналися  організації селища, працівники освіти, культури, дитячих садків, торгівлі, небайдужі мешканці громади. І цей список можна продовжити…

І так  вже цілий рік.


За їх невтомну працю, недоспані ночі Рубан Надія, «Іваничівські господиньки» отримали подяку від командира 14  окремої механізованої бригади Охріменка.

Теплі слова вдячності і подяки від 100-ої бригади ТРО 55 батальйону сьогодні звучали для «Іваничівські тушкованки»  Петра Грисюка і Дани Смаль, Оксані Ващук, «Іваничівським господинькам», фермеру із Зимного Руслану Кротачу, Валерію Григоровичу Діброві, керівнику  Товариство з обмеженою відповідальністю «П’ятидні» і  колективу Іваничівської  публічної бібліотеки , всім жінкам, які в’язали шкарпеки, змотували клубки і долучалися, хто чим міг.


Так ,сім’я Ващуків! Їх донька Оксана зі своєю сім’єю проживає в Англії, але щодня  невпинно вболіває за нашу  країну, за свою рідну домівку! Оксана Ващук  та її чоловік Джетт організували збір допомоги та здійснюють доставку гуманітарної допомоги до Іванич.  Тут в Іваничах батьки Оксани Олег Ростиславович та Галина Василівна щоденно допомагають всім, хто має потребу в продуктах харчування, одязі, ліках, засобах гігієни та в інших необхідних речах.

 Тож в особі тренера  дитячо- юнацької спортивної школи Івана Богдановича Палія передали подяку і щирі слова вдячності за їх добрі серця.

 



Тушкованки від Петра Грисюка  і брата Володимира щоразу їдуть на передову до наших хлопців. Велика вдячність їм  за цю наполегливу працю.


«Іваничівські господиньки». Тут зібрались жіночки, які своїми руками, зі своїх продуктів  випікають пироги, ліплять вареники, роблять голубці.


Свою продукцію привозять в бібліотеку, а звідси через волонтерів вона прямує на передову.

 




              # ДЯКУЄМ ВОЛОНТЕРАМ!

Дякуємо за смачні паски, дівчатам з кухні КНП '' Іваничівська багатопрофільна лікарня'' і А.В.Баранчук за сприяння.

Дякуємо жителям сіл Лугове, Іванівка та селища Іваничі за цукор , яйця та інші продукти з яких зпекли паски і ще відправили сирі яйця нашим захисникам.

Дякуємо організаціям, які долучилися - це Музична школа, Центр культури, Інклюзивний центр, Центр зайнятості, Іваничівський суд за м'ясні вироби і готівку.

Дякуємо жіночкам з КЗ '' Калинонька '' за цигарки і станки для гоління.

Дякуємо Баскевичу Степану, який передав сало і смалець.

Дякуємо, Наташі Беневят, за велику кількість смачнющих коржиків.

Дякуємо магазинам, '' ДІАНА '' - Лєна Ваянт. '' КОПІЄЧКА '' - Маряна Вишневська. ''МРІЯ '' - Марія Мазурок, які також зібрали пакунки для наших воїнів - паски, кава, чай,хрін, гірчиця, макарони, печиво, вафлі, згущене молоко, консерви, цукерки, шоколад, вологі серветки, шкарпетки.

Дякуємо за кошти, за які ми придбали м'ясні вироби в вакуумному упакуванню це - пасхальні ковбаски, бочок, мясо.

Дякуємо жителям .які принесли паски і м'ясні вироби, горіхи, сушку.

Дякую '' Іваничівським Господинькам '',

Які приготували голубці, сало - мазанку, картопляники з капустою.

Дякуємо за '' Вітамінно ситний перекус''

Дівчатам з Бібліотеки.

Дякуємо вязальницям за килимки для солдата.

Дякуємо Василь і Лариса Шумада за молочні продукти.

Дякуємо жіночкам за молоко.

Дякуємо Наталі Мартинюк і її команді , Івану Дзеньків за маскувальні сітки.

Все це запакувавши ми передали Волонтерам - ОКСАНА КУЦЕНКО і СВІТЛАНА ОНУФРІЄНКО, які вже доставляють наші пасхальні смаколики в Донецьку, Харківську та Запоріжську області для наших захисників і захисниць.

Дякуємо Галині Дзеньків,яка відправляє адресні посилки на схід нашим воїнам.

Гуртуймося і робімо добрі справи, адже кожна добра справа наближає день Перемоги!

Віримо – в перемогу. Все буде Україна.

 Слава ЗСУ! Слава Україні!

 


 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар