четвер, 11 квітня 2019 р.

Зерна мудрості від Ніни Фіалко




   

10 квітня Іваничівську публічну бібліотеку відвідала дивовижна жінка, багатогранна й талановита письменниця, по-особливому мудра й збагачена життєвим досвідом - Ніна Фіалко.


Ніна Іванівна надзвичайно проста у спілкуванні, але за цією простотою захований багатющий життєвий матеріал, який письменниця поступово вливає у свою прозу.

Слухати Ніну Фіалко можна годинами. Після спілкування з нею на прості життєві істини починаєш дивитися інакше, та й світ сприймати по-новому.
Книги Ніни Фіалко змушують задуматись над дотриманням християнських чеснот, історією власного роду, держави.


Кожна книга - це реальна історія конкретної людини, родини або цілого роду.
Дещо взяте з власного родоводу, щось записане на диктофон чи підслухане у міському транспорті.
Письменниця з Тернополя переконана - пенсійний вік не є завершенням активної трудової діяльності людини, і має свої переваги.  Ніна Фіалко підтвердила це на власному прикладі: пропрацювавши все життя у закладах громадського харчування, стала відомою, шанованою та улюбленою письменницею у поважному віці.
У фонді публічної бібліотеки у вільному доступі є всі видані книги Ніни Фіалко, які користуються у читачів бібліотеки великим попитом.  Поціновувачі художнього слова, що прийшли на зустріч, отримали великий заряд позитиву та  придбали книги з автографом автора.






Немає коментарів:

Дописати коментар