неділю, 10 лютого 2019 р.

Турнір аматорів шашок



  Шашки – це інтелектуальний вид спорту, який виховує у гравця стратегічне та тактичне мислення, волю, витримку, сприяє розвитку і тренуванню пам’яті. 
             10 лютого в читальному залі пройшов  турнір аматорів шашок, присвячений пам’яті Василя Паїсовича Бика.   Сьгодні  йому виповнилося  б 81...    Вчитель, професіонал своєї справи, вмілий організатор, надійний і мудрий наставник,  гарний господар, люблячий, турботливий чоловік, батько, дідусь.    Він був людиною неспокійної вдачі, ентузіастом, що вніс свій вагомий внесок у популяризацію фізичної культури та спорту, зокрема, поширенню шахів та шашок серед населення району.    В пам’яті вихованців, колег, друзів, односельчан Василь  Паїсович  залишиться сильною, яскравою, непересічною особистістю.    Ініціаторами проведення турніру стали самі учасники змагань: Лойко Сергій Іванович, Клявзунік Андрій Іванович, Гуменюк Віталій Миколайович.         Шашковий турнір пройшов на належному рівні. Учасники вшанували пам'ять Василя Паїсовича Бика. 
           Змагання, як завжди, відбулися у дружній та по-спортивному напруженій атмосфері. Переможці були нагороджені грамотами: III місце - Огороднік Олександр, II - Вавринюк Сергій, I - Лойко С. Перехідний кубок отримав переможець - Сергій Лойко.    Тож нехай традиція проводити цей турнір живе багато років, як і світла пам'ять про прекрасну людину, Василя Паїсовича , який прожив таке гідне 
життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар