пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Єднання поетичних сердець


    

       В народі говорять: там де виростають квіти, усміхається земля. Наша Волинська земля зростила прекрасних поетів та співаків, які уславили її своєю творчістю – це цвіт нашого народу.
      Здавна вважалося, якщо тобі Бог дав хист, уміння творити — ти належиш людям. Ти є взірцем мудрості, гідності, чесного служіння справедливості, прикладом для наслідування.  Саме з такими великими  митцями, поетом Ярославом Гицем  і композитором Олександром Каліщуком, в читальному залі відбулася хвилююча творча зустріч.
     Тут зібралися люди, небайдужі до чистоти духовних криниць, до натхненної творчої праці та наділені великою любов'ю до культурного розквіту нашого краю.
На зустріч завітали заступник селищного голови Віктор Березюк та головний спеціаліст гуманітарного відділу Юлія Коваленко.
     То було особливе спілкування, щирі емоції, світлі і позитивні думки. А ще зізнання, запитання, поетичні і музичні тексти. Про життя, любов, про нашу Іваничівщину і Україну.
     Атмосфера була довірливою, щирою і зворушливою. Слухачі вдячно аплодували талановитим нашим землякам та висловили побажання подальших зустрічей.
     Добре, що Бог поселяє серед людей тих, кому дано донести красу прекрасного, вічного, красу життя. Хоч їх не багато, але вони є. Спілкування вкотре довело, що справжній талант не має часових меж. Він – вічний!
 


 







Немає коментарів:

Дописати коментар