вівторок, 15 січня 2019 р.

Колядують зорі на Різдво Христове


                  Вся Україна святкує Різдво  Христове, або, як кажуть ,Коляду.    Цих свят з нетерпінням  очікують як діти, так і дорослі.  Здається немає світлішого свята, ніж Різдво, коли дім наповнюється пахощами  ялинки, світлом мерехтливих вогнів і очікуванням справжнього дива.
       Народні свята новорічно-різдвяного циклу дуже колоритні, цікаві своєю самобутністю і чарівністю, глибиною народної філософії, дивовижною красою і духовністю української нації. Різдво, Щедрий вечір, Водохрещі несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість радісних побажань.                              
                В ці святкові дні в читальному залі відбулись різдвяно-фольклорні посиденьки ,на які завітали учасники клубів «Надвечір’я» та «Розрада».


 Усі поринули  в атмосферу дива і подарували собі та гостям незабутню казку.  

 

 


Це була справжня феєрія, ніхто не залишився байдужий.  Захід проходив в теплій та веселій атмосфері. Звучали колядки ,які прославляють народженого Ісуса, віншували, бажали миру, добра, злагоди.  
За святковим столом  смакували кутю, узвар,пряники,вареники.





             На свято  завітали секретар селищної ради  Володимир Сарабуна та головний спеціаліст гуманітарного відділу Юлія Коваленко.
             У доброму гуморі,  з радісним настроєм, задоволені та щасливі всі залишали  посиденьки.
            Тож нехай у ці дні збуваються усі мрії і сподівання, а ми щасливо заживемо у нашій рідній .мирній Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар