середу, 23 серпня 2023 р.

Прапор державний – це гордість і сила

 

Прапор державний – це гордість і сила.

Вічності частка, історії мить.

Тільки погляну на символ держави.

Знову побачу неба блакить.

 

Знову почую я пісню вкраїнську,

Що прославляє народ трудовий,

Прапор державний – це гордість і сила.

Символ історії вічно живий.

 

         Для кожної країни, нації він є головним символом, ознакою приналежності до певної держави, відмінністю від інших та національною гордістю і святинею.

        В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові.

       Український прапор сьогодні  - це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!  І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку наближають наші Збройні сили України.

      Сьогодні  на площі селища зібралися керівництво громади, благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій,  працівники селищної ради та комунальних закладів селища, жителі громади  для урочистого підняття стягу.

     Світлу пам’ять захисників України, які загинули під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України  вшанували хвилиною мовчання.

     Під звуки Державного Гімну України військовослужбовцями Третього відділу Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки було піднято синьо-жовтий стяг.

     На знак вшанування пам’яті всіх Героїв, які боролися за суверенітет і незалежність нашої країни, присутні поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають».







 

Немає коментарів:

Дописати коментар