вівторок, 15 серпня 2023 р.

«Українська молодь – майбутнє держави!»

 

12 серпня  Україна відзначає День молоді. Це свято юності, літа і позитиву – гарна нагода привітати юнаків і дівчат, а також всіх, хто молодий душею. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. З нагоди Дня молоді Іваничівська публічна  бібліотека провела бібліодрайв «Українська молодь – майбутнє держави», на якому обговорювалися книги, які зараз читає  молодь. Відбувся показ буктрейлерів на цікаві книги.  Працівники бібліотеки підготували книжкову виставку «Топ – тренди молодіжної літератури».

Цей день бібліотечні працівники прагнули зробити незабутнім. Влаштували бібліотечну руханку для підлітків.  Провели гру «Вгадай пісню по мелодії». Юні користувачі долучились до «book face», сфотографувавшись з улюбленими книгами та використали замість обличчя фото книги.

                 Наших юних  гостей зацікавила ідея допомогти у виготовленні «вітамінно – ситних перекусів» для ЗСУ . Допомагали завзято та охоче.

Саме молодь сьогодні визначає майбутнє країни та захищає її. Тож творіть та надихайте, змінюйте країну та світ довкола себе! Пам’ятайте, молодість – це не вік, молодість – це стан душі. Залишайтеся завжди молодими!

















Немає коментарів:

Дописати коментар