вівторок, 31 січня 2023 р.

"Чверть століття дарую пісні..."

 "Чверть століття дарую пісні..."

1 лютого святкує свій 70 літній ювілей Павло Дворський.
Щиросердечно здоровимо з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, творчих злетів та пісенного довголіття!
Ім’я Павла Дворського - видатного українського співака, народного артиста України , композитора, учасника легендарного гурту «Смерічка», творчого побратима Володимира Івасюка, Ігоря Білозіра, Назарія Яремчука, Василя Зінкевича, знає і любить не одне покоління шанувальників української пісні.
У книгозбірні на свято пісні зібралися члени клубу «Надвечір’я» та шанувальники таланту композитора. В радісній теплій атмосфері відбулося справжнє музичне свято. І хоча, в цей час було відключення електроенергії, присутні за допомогою мобільних телефонів мали можливість прослухати популярні пісні Павла Дворського. Про творчий і життєвий шлях видатного співака і композитора розповіла провідний бібліотекар Ірина Приймак.
У його пісенному репертуарі понад 120 творів.У кожного композитора є така пісня, що на все життя стає його своєрідною візитною карткою. Для Павла Дворського це - «Смерекова хата», і «Стожари» у виконанні Назарія Яремчука .
Нехай та пісня, що звучить у ваших світлицях, у ваших родинах, гуртує вас, надихає на добрі справи, вселяє віру у перемогу і краще майбутнє нашої України.








Немає коментарів:

Дописати коментар