неділю, 30 січня 2022 р.

Війною обпалені крила

 «Війною обпалені крила»

У неділю, 30 січня, в Іваничівській публічній бібліотеці відбулась зустріч з письменником, журналістом, волонтером, АТОвцем, прес-офіцером 14 ОМБр, автором книги “Карателі» Владом Якушевим..

На захід завітали користувачі бібліотеки та активні жителі громади. Примітно, що у залі також були присутні герої книги - реальні герої описаних подій - ветерани АТО,побратими, командир штурмової роти 14-ї окремої механізованої бригади, учасник бойових дій, волонтер Петро Нагайовський , Байчук Константин- представник Міністерства ветеранів і співавтор, засновник крамниці «Добрих подарунків» Андрій Лотоцький .



Учасники зустрічі познайомилася із творчістю письменника, серед яких роман «Карателі», книга трилогії «Двоє з лопатою»: «Сірі археологи», «Розкрадачі лісових смітників» та ін.
Крім того, Влад Якушев розповів про літературу колег, котрі описують події російсько-української війни у своїх творах: Валерій Пузік «Моноліт». Юрій Руденко «WAR.ru», Олена Лав «Мій фронт», Віталій Запека «Цуцик», «Абсурд», Григорій Обертайло «Скепсис», «Розірвані Ґердани», Ганна Соляр «Повінь душі. Протистояння», Олександр Терещенко «Життя після 16:30», Олена Кудренко «Сині грози», тощо.


Крім того, аудиторія мала можливість поспілкуватися із Владом Якушевим, побратимами Петром Нагайовським та Байчуком Константином і отримати відповіді на питання, що їх цікавлять.


Їхні виступи слухали на одному подиху, під час яких кожний слухач перейнявся долею нашої неньки-України.
На згадку про зустріч від крамниці "Добрі подарунки" гості подурували книги письменників, які пишуть на сучасну військову тематику.

Кожен із присутніх придбав для себе книги. Так житель громади Ігор Маковський подарував одну із книг нашій книгозбірні.

Такі зустрічі дають можливість кожному усвідомити , якою ціною дається ця перемога нашим захисникам.
Дякуємо за змістовну та пізнавальну зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар