пʼятниця, 14 липня 2023 р.

Бібліокафе "Гарний настрій"


«Джерело вічного щастя і символ неземної насолоди… Предмет загального обожнювання… Такий різний, але незмінно смачний… Чарівний подарунок усьому людству» – і все це шоколад. І сьогодні у нас є гарна нагода приділити увагу королю десертів – шоколаду. Адже сьогодні відзначається Всесвітній день шоколаду.
Гіркий чи молочний, з горіхами чи родзинками, цедрою чи прянощами, у плитках, цукерках, печивах або й в запашному гарячому напої. У кав’ярні, у мандрівці, на роботі, на відпочинку, в компанії друзів, на романтичному побаченні чи на самоті. Шоколад — це завжди хороша ідея. Особливо, коли йдеться про книжки, адже в світі так багато історій із шоколадним присмаком. Гіркота, інтрига, ніжність, насолода, таємниця, політ – основи філософії шоколаду, які відбуваються в житті та відображуються в художній літературі.
Сьогодні для поціновувачів цікавих книг та шоколаду працювало бібліокафе «Гарний настрій». Присутні у приємному колі пригощалися солодощами, гарячим шоколадом, а заодно смакували книгами з шоколадним присмаком.
Дегустація книг, традиційні страви від шеф-авторів, бібліодесерт: «Шоколадна вікторина» додали гарного, солодкого настрою на весь день.
Вітаємо усіх зі святом і нехай у вас завжди "все буде в шоколаді!”













Немає коментарів:

Дописати коментар