четвер, 9 березня 2023 р.

Тарас Шевченко живе і промовляє…

 

209 років минуло з того часу, коли на українській землі 9 березня, під українським небом, народився Тарас Шевченко.

Незважаючи на дощову погоду, сьогодні на центральній площі смт Іваничі керівництво та духовенство громади, представники державних структур та місцеві жителі зібралися вшанувати пам*ять  та покласти  квіти до пам*ятника Великого Кобзаря.  Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам'ять захисників , які загинули за незалежність та територіальну цілісність України.

Тарас Шевченко сьогодні, як ніколи, органічно злився зі своїм великим, нескореним народом і твердо ступає повсюдно у  вільній державі. Його сильне пророче слово додає сміливості і впевненості кожному українському воїну.

Люди об’єдналися так, як ніколи досі. Хтось захищає нашу свободу зі зброєю в руках, хтось веде інформаційну війну, хтось дбає про біженців, купує їм необхідні речі та їжу, хтось переказує гроші та закуповує необхідне, евакуює, рятує з-під завалів, хтось дбає про своїх близьких і вже будує план відновлення. Усі важливі і потрібні. І надалі тримаймося таких загальнонаціональних обіймів, аби разом побачити нашу перемогу й відновити державу.

Все буде Україна!

Ведуча заходу - бібліотекар Світлана Макарова

Вірш "Заповіт" читає провідний бібліотекар Ірина Приймак






Немає коментарів:

Дописати коментар