вівторок, 16 березня 2021 р.

Дія. Цифрова освіта.

3 березня 2021 року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням схвалив Концепцію розвитку цифрових компетентностей і затвердив план заходів щодо її реалізації https://cutt.ly/7zkZ9x3.

Бібліотеки є ключовими інституціями в реалізації Концепції. Адже саме в бібліотеках кожен може навчатися впродовж всього життя, у тому числі цифровій грамотності.
Не залишилась осторонь цих подій і наша бібліотека. Тож з метою підвищення цифрової грамотності жителів громади, 14 березня в бібліотеці пройшов освітній захід за проєктом Дія. Цифрова освіта.
Бібліотекар Савицька Л.С. зазначила, що https://osvita.diia.gov.ua/hubs- це платформа, де кожен, кому це необхідно, може пройти навчання та отримати консультації, щоб отримати або удосконалити власні цифрові навички.
Під час заходу було запропоновано для перегляду серіал "Почати бізнес. Креативна індустрія", який має на меті допомогти підприємцям заснувати та успішно розвивати власну справу у креативній сфері.
Як оплатити послуги онлайн, отримати цифровий підпис, стати на електронну чергу для отримання біометричного паспорта – ці та багато інших питань цікавили присутніх під час заходу.








Немає коментарів:

Дописати коментар