вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Лине слава козацька, живе дух захисників


  У нас, українців, є свої сторінки в історії.
14 жовтня Україна відзначає триєдине свято - свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва і День захисника України. Споконвіку в цей день запорозькі козаки поклонялися Богородиці, покровительці українського війська, представники якого уособлюють в собі патріотизм та відвагу, виступаючи захисниками рідного краю.
На Покрову слід вшановувати пам’ять всіх, хто у різні часи боронив нашу землю від ворога. Це свято символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України. Козацький дух і нині притаманний нашим воїнам.

 Напередодні в читальному залі представлено розгорнуту книжкову-ілюстративну виставку ««Лине слава козацька , живе дух захисників».



 Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нашу бібліотеку та ознайомитись з літературою, яка допоможе вам збагатити  свої знання та поринути у чудовий світ історії українського народу — Козаччину, зазирнути до сторінок історії та згадати про звитягу предків, які своїми звершеннями здобували й відстоювали українську свободу та незалежність, ознайомитись з  героями  сьогодення: їхні прагнення , ідеї, почуття патріотизму.

В це світле свято бажаємо вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру!

Немає коментарів:

Дописати коментар