вівторок, 16 жовтня 2018 р.

І оживає дух козацький


    14 жовтня - значуща дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України. Цього дня українці відзначають величне християнське свято  День Покрови Пресвятої Богородиці. Для нас це не тільки народне та релігійне свято, а й національне. Воно єднає країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами й загрозами. Воно є символом нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України. На Покрову вшановують пам’ять усіх тих, хто в різні часи боронив нашу землю від ворога. 14 жовтня в Україні також  традиційно відзначається День українського козацтва, чергова річниця створення УПА   і День захисника України.
     Працівники публічної бібліотеки від щирого серця вітають наших захисників Вітчизни зі святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.
В це світле свято бажаємо вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру! 
    До цих свят  в читальному залі  оформлено книжкову виставку-посвяту  «І оживає дух козацький». Запрошуюємо до перегляду!



  

Немає коментарів:

Дописати коментар