вівторок, 7 серпня 2018 р.

Про нас



Іваничівська публічна бібліотека – це об’єднання бібліотек в єдине структурно-цілісне утворення, до якого входять: Іваничівська дитяча бібліотека-філія, Древинівська сільська бібліотека-філія, Мишівська сільська бібліотека-філія, Соснинська сільська бібліотека-філія.
Складовою Іваничівської публічної бібліотеки є абонемент і читальний зал.



КУ «Іваничівська публічна бібліотека» створена рішенням позачергової 27 сесії  Іваничівської селищної ради від 26.06.2018 року № 27/9 «Про створення комунальної установи «Іваничівська публічна бібліотека» Іваничівської селищної ради».

Іваничівська публічна бібліотека є юридичною особою та діє на підставі Статуту.

Іваничівська публічна бібліотека є головною бібліотекою на території Іваничівської селищної ради, адміністративним та організаційно-методичним центром для бібліотек-філій своєї мережі.
Іваничівська публічна бібліотека забезпечує вільний доступ до інформації - матеріалів бібліотечного фонду, що збираються, зберігаються та надаються в користування, до інформації світових мереж, повно і якісно задовільняє  інформаційні запити, створює комфортні умови для користувачів та для їхнього спілкування.
Бібліотеки-філії, які входять до складу Іваничівської публічної бібліотеки, є універсальними інформаційними, культурними, освітніми закладами і здійснюють свою діяльність, виходячи з особистих, соціальних та інших потреб користувачів своєї громади.

Місцезнаходження та юридична адреса Іваничівської публічної бібліотеки: 
45300 Волинська область, Іваничівський район, смт Іваничі, вул. Грушевського, 12.

Немає коментарів:

Дописати коментар